REPTE MASTERCARD

  • rp_style1_img

REPTE MASTERCARD

Com podem usar les dades per a fer més sostenibles les destinacions turístiques.
Mastercard llança un repte a startups que siguen capaços d’aportar solucions basades en les dades de l’Índex Global de Sostenibilitat Turística per a fer més sostenibles, des del punt de vista econòmic, social i mediambiental, les destinacions turístiques.

Social: com influeix la despesa del turista en la inclusió social del destí (millora de la qualitat de vida en determinats barris, rehabilitació social, reducció de la bretxa de gènere en oportunitats laborals, etc.). Crear una oferta de turisme inclusiu que permeta reduir les barreres existents per a turistes amb limitacions d’accessibilitat.

Econòmica: actualització constant analítica de les dades de l’activitat turística per a augmentar la informació de l’oferta i poder adequar-se a la demanda turística de manera anticipada o en temps real. Solucions que permeten identificar nínxols de mercat dins del sector: propostes específiques per a bars, hotels, comerç o empreses de turisme actiu, etc.

Ambiental: com utilitzar les dades de consum de productes o recursos naturals, transport o ús dels espais públics per a una gestió òptima i sostenible. Creació d’una experiència turística sostenible i responsable.