REPTE FORWARDKEYS

  • rp_style1_img

​​

REPTE FORWARDKEYS

Com podem proactiva i automàticament detectar canvis en la dinàmica del mercat del turisme aeri per a ajudar els destins a prendre decisions més dinàmicament.
ForwardKeys busca complementar la seua anàlisi de tendències de la indústria de viatges i l’obtenció de mostres de dades. Per això llança aquest repte, per a oferir a les destinacions turístiques diferents maneres de pronosticar i avançar-se als canvis del mercat.

ForwardKeys proporciona un servei a organitzacions de turisme, hotels i minoristes interessats ​​a comprendre qui viatja, on, quan i durant quant temps.

ForwardKeys rep diàriament milions de tiquets aeris emesos fins a uns pocs dies abans, i amb dates de vol en el futur pròxim. Qualsevol canvi en la dinàmica d’emissió d’aquests bitllets té un potencial impacte en les destinacions turístiques en el mitjà termini. Amb algorismes que detecten automàticament i a nivell mundial canvis en la dinàmica normal de l’emissió diàriament, ForwardKeys podrà alertar als destins afectats per aqueixos canvis.

La manera de generar aqueixos insights ha d’adequar-se a l’usuari objectiu. Des de l’analista especialitzat que puga necessitar menys interpretació fins a la persona de negoci que requerisca més context en llenguatge natural.

L’objectiu és poder implementar tal servei d’alertes automàtiques amb llenguatge natural de manera interna per a la seua validació i després planejar i executar una estratègia de servei a clients.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.