Preguntes freqüents

Distrito Turismo és una iniciativa de Distrito Digital Comunitat Valenciana que busca solucions o serveis que donen resposta als reptes de Turisme en diferents vessants. Es llança la convocatòria d’Innovació Oberta buscant la col·laboració i les sinergies entre startups i/o pimes amb Distrito Digital per a abordar els reptes del sector turisme.

Per a Distrito Turismo hem habilitat aquest website des del qual podràs accedir al formulari d’inscripció. Tan sols hauràs de prémer en l’apartat “Pàgina de registre”, emplenar la informació sol·licitada i podràs així entrar en el procés de selecció.

El període d’inscripció de Distrito Turismo comença el 16 de setembre i s’estendrà fins al 5 de novembre. Posteriorment, després d’una avaluació de les companyies registrades, amb els seleccionats s’iniciarà un procés de co-creació i col·laboració.

El termini d’inscripció estarà obert des del 16 de setembre fins al 5 de novembre de 2021.

Podran participar en el procés de selecció del programa Distrito Turismo aquelles startups o Pimes que complisquen amb els següents requisits:

 • Estar constituïda com a entitat jurídica.
 • Tindre un producte o servei en el mercat i demostrar tracció, ja siga per facturació, clients o altres indicadors. A més, es consideraran les propostes que necessiten acabar de validar l’encaix producte – mercat i/o no hagen tingut encara les seues primeres vendes.
 • Tindre un equip de treball sòlid.
 • Ser una solució innovadora i orientada a les necessitats del sector turístic.
 • Que la companyia estiga alineada amb un o diversos dels casos d’ús proposats en aquesta convocatòria.
 • També es busquen noves línies d’empreses que funcionen a manera startup i complisquen amb l’anteriorment descrit.

 

Es tracta d’una convocatòria que naix amb vocació i abast internacional.

Les startups o Pimes seleccionades podran beneficiar-se, en funció del grau de desenvolupament demostrat d’un dels dos programes que es contemplen en Distrito Turismo:

Programa d’Innovació oberta: Arrancar pilots en el qual co-crear proves de concepte amb les empreses col·laboradores del programa i sponsors dels reptes. Activació de pilots amb les corporates col·laboradores, desenvolupant els mateixos a través de metodologies àgils.

Programa de Fine Tunning: Programa de seguiment per a solucions menys madures amb la finalitat d’accelerar el seu creixement i que finalment puguen realitzar un pilot amb les empreses col·laboradores.

Establiment de relacions estratègiques entre les empreses participants, Distrito Digital Comunitat Valenciana i les corporates col·laboradores formant part d’un pol d’innovació de Turisme. Les companyies participants guanyaran visibilitat i impacte en l’ecosistema.

A més dels programes d’Innovació oberta i Fine Tunning de Distrito Turismo, les startups o pimes seleccionades podran tindre beneficis a l’hora d’accedir a Distrito Digital Comunitat Valenciana a partir de la iniciació de la prova de concepte.

 • Repte Mastercard. Usar les dades per a fer més sostenibles les destinacions turístiques.
 • Repte ForwardsKeys. Detectar canvis del turisme aeri per a ajudar els destins a prendre decisions.
 • Repte Nateevo. Millorar la fidelització dels clients en el sector hoteler.
 • Repte Pangea. Digitalitzar la cadena de valor de les agències de viatge.

El programa d’activació de pilots comptarà amb la participació de 4 startups seleccionades entre totes les participants en el Selection Day.

null

CONTACTA'NS

  PRE-SALE QUESTIONS

  PRE-SALE QUESTIONS

  Do you want to buy a theme but you’re not sure if it’s got all the features you need? Send us an email through the contact form in our contact page, we will answer as soon as possible!

  HELP & SUPPORT

  HELP & SUPPORT

  Do you need help related to our themes? We have a dedicated team ready to help. Create an account and claim your free support!

  CUSTOMIZATIONS

  CUSTOMIZATIONS

  Need to modify your theme? Request a quote for custom design and development work.